Miksi valita KONTU™?

Kontu-perusmalli-pohja

1. Toimivat neliöt

KONTU™-talon perusmallin kerrosala on 30,5 neliötä ja huonekorkeus reilut 3 metriä. Tämä minitalo on kokoonsa nähden hyvin avara, valoisa ja kaikenkattava. Tämä johtuu siitä, että KONTU™-talon perusmallissa on panostettu niihin tiloihin, joita päivän aikana eniten käytetään.

Näin ollen, minitalon pienestä koosta huolimatta, keittiö on toimiva ja työtilaa löytyy tarpeeksi. Asuinhuoneeseen mahtuu hyvin reilun kokoinen useamman hengen sohva, josta voi ihailla maisemia suurista ikkunoista. Ikkunallisessa kylpyhuoneessa on tilava suihku sekä kaikki muu oleellinen. Kylpyhuoneeseen on saatu mahtumaan myös lämminvesivaraaja, pyykinpesukone ja kaiken lisäksi vielä säilytystilaa esimerkiksi likapyykeille. Kylpyhuoneen yläpuolella olevalla parvella on rauhallinen nukkumatila, jota voi halutessa käyttää myös isona säilytystilana, jos nukkumatilat haluaa sijoittaa asuinhuoneeseen.

2. Ekologista asumista & kestävää massiivipuuta

KONTU™-taloa valmistetaan ristiinlaminoidusta massiivipuusta, eli CLT:stä, joka on jalostettu Suomessa kasvaneesta puusta. CLT on rakenteellisesti kantava ja kestävä materiaali, jonka erinomaiset lämpöön liittyvät ja kosteutta tasaavat ominaisuudet mahdollistavat eristeettömän rakentamisen. Puu on uusiutuva, hengittävä sekä lämmin ja pehmeä kosketukseltaan oleva materiaali jolla on todistetusti positiiviset terveys- ja elämänlaatuvaikutukset. CLT rakennukset ovat terveitä, kestäviä ja niissä on ilo asua ja oleskella.

KONTU™-taloissa käytämme vain markkinoiden parasta CLT:tä, Suomalaista HOISKO CLT:tä.  HOISKO CLT onkin ainoa kotimainen massiivipuurakennustuote, jolle on myönnetty vähäpäästöisen  rakennustuotteen M1-tunnus. Käytännössä tämä tarkoittaa rakenteen osalta puhtainta mahdollista sisäilmaa. HOISKO hankkii kaiken käyttämänsä puun kestävästi hoidetuista suomalaisista metsistä ja jokaisen käytetyn puun alkuperä on kasvupaikkakoordinaattien tarkkuudella jäljitettävissä. Lisäksi HOISKO istuttaa jokaisen kaadetun puun tilalle taimi, josta vuosien saatossa syntyy taas uusi puu. Vastuullista, kestävää ja ekologista!

Kontu-kuusimetsa-nelio-kuva
laajennuskuva-kontu

3. Helposti laajennettava

KONTU™ 30,5 neliötä kerrosalaltaan olevaa perusmoduulia on helppo laajentaa erilaisilla lisä- ja laajennusmoduuleilla. Perusmoduulia on suunniteltu niin, että sitä voi laajentaa sekä heti rakennusvaiheessa, että myöhemmässä vaiheessa. Näin KONTU™-talo pystyy kasvamaan mukanasi elämäntilanteesi muuttuessa.

Laajennusmoduulilla perusmoduulia voi laajentaa esimerkiksi erillisellä olohuoneella tai vaikka maku- ja työhuoneella. Lisämoduuleilla voidaan taas tontille sijoittaa oleskelu- ja nukkumatiloja tai sauna- ja varastotiloja. Laajennus- ja lisämoduuleilla saat luotua juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden jota on helppo muokata myös tulevaisuudessa.

4. Sisätiloissa rakennettu ja 100% kotimainen

KONTU™ valmistetaan viimeistä listaa myöten valmiiksi omissa lämpimissä ja kuvissa tiloissamme, joista se tuodaan valmiina tontille. Paikan päällä et siis tule näkemään rakennussotkuja. Täysin valmis talo tuodaan suoraan tontille.

kontu-website-image-1 copy